POST: "Game Freeze" issues here

ATTENTION! Here is where to post BUGS!

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby albinoferret » Sat Dec 13, 2008 6:54 pm

Hi, I don't know the game numbers, but my first 2 games in the training ground both froze up halfway through the match. Thanks, I will be sure to write down a number next time it happens.
albinoferret
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:53 pm

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby jasta85 » Mon Dec 22, 2008 8:02 pm

just had a game freeze for me, but my opponent and i were chatting so much the game ID moved out of view, gotta remember to copy them down beforehand

anyway, the SS for Right-hand Shield / Garfath had just activated but did not actually gone off, that's when the game froze, we waited and chatted for 10-15 min while waiting but nothing happened.
jasta85
 
Posts: 281
Joined: Sat Aug 09, 2008 11:41 pm

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Logress » Mon Dec 22, 2008 8:58 pm

Fixed. No clue what was wrong, I just erased teh code and retyped it and it worked. Maybe a garbage character I couldn't see was in it.
"Scissors are overpowered. Rock is fine." -Paper
Logress
 
Posts: 6317
Joined: Tue May 20, 2008 9:36 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Porky » Thu Jan 01, 2009 2:51 pm

*** Welcome!! [BattleID:176475_11] ***

game against Kitsune9, one of us has lagged out but the game is frozen. I got kicked from chat a bit earlier might of been me.

its been 1.5 hrs still frozen, I dont want to give away a free win lol.
"Talking to you is like having a period." -Toradora.
User avatar
Porky
 
Posts: 580
Joined: Wed Jul 30, 2008 12:08 am
Location: Australia

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Logress » Thu Jan 01, 2009 4:16 pm

If you're desperate not to give a win, I guess it's possible to wait until maintenance... Unfortunately, the game has already reported your loss due to connection problem.
"Scissors are overpowered. Rock is fine." -Paper
Logress
 
Posts: 6317
Joined: Tue May 20, 2008 9:36 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Peralisc2 » Fri Jan 09, 2009 3:35 am

Battle ID should be 185641_11 (my first game on 9th February , 8:30 AM Central European TIme, just in case the battle ID is wrong)
The game froze and then i got disced, couldnt connect to the arena when i logged in and then i relogged and i got a loss. -.-

Ok BattleID:185667_11, almost got another disc! What happened to the chat? It never froze my games before!
ImageImage
Alteil is pretty much well balanced. Sometimes you loose and sometimes the enemy wins.
Peralisc2
 
Posts: 7031
Joined: Mon Sep 08, 2008 10:38 pm
Location: planet of the self-proclaimed evolving apes

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Phenoca » Fri Jan 09, 2009 2:51 pm

Shop - Base Avatars

My entire Safari web-browser crashes whenever I click the "Next" button before the current avatars have loaded.
flood + Pakistan = hunger
User avatar
Phenoca
 
Posts: 1668
Joined: Sat Nov 01, 2008 1:25 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Gota » Fri Jan 09, 2009 3:08 pm

That happens to FireFox as well. Only way to avoid it is to wait :D or chance it if you want and keep skipping.
Image
Logress wrote:Gota: I just looked at your lottery logs... I officially declare you the most unlucky man on earth.
User avatar
Gota
 
Posts: 2545
Joined: Tue Aug 26, 2008 11:52 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby BlueSilence » Sat Jan 10, 2009 4:47 pm

Hi,

[BattleID:187770_23]
Please tell me if more info is needed.

Thanks.
BlueSilence
 
Posts: 8
Joined: Thu Jan 08, 2009 9:52 pm

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Logress » Sat Jan 10, 2009 6:16 pm

I think that problem went away when I updated my Firefox last.
"Scissors are overpowered. Rock is fine." -Paper
Logress
 
Posts: 6317
Joined: Tue May 20, 2008 9:36 am

PreviousNext

Return to Fellana's Laboratory

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron