screwed up mirage master?

Everything that doesn't go anywhere else.

screwed up mirage master?

Postby teasel » Thu Jul 31, 2008 7:07 am

so basicaly sometimes when i load mirage master not a single image get loaded in the cache (not even the "back of card" image which means not only it has to load when i flip a card but it has to load when it flip back too) which basicaly make playing mirage master a lot harder... if i try playing later the same day it get fixed but does someone know what cause this problem?
User avatar
teasel
 
Posts: 562
Joined: Fri Jul 18, 2008 11:23 am

Re: screwed up mirage master?

Postby Grain » Thu Jul 31, 2008 11:11 am

The advanced cards usually load.

After they do, go back to which ever version you fancy.
User avatar
Grain
 
Posts: 1781
Joined: Sat Jun 14, 2008 4:43 pm
Location: Pennsylvania, USA

Re: screwed up mirage master?

Postby ShinyDanmaku » Thu Jul 31, 2008 12:56 pm

Try clearing the cache. It did the trick for me.
User avatar
ShinyDanmaku
 
Posts: 39
Joined: Thu Jul 10, 2008 7:49 am


Return to Alteil General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron