Suggestion: Refresh Button

Everything that doesn't go anywhere else.

Suggestion: Refresh Button

Postby Taiki » Wed Aug 06, 2008 10:32 pm

It's been a bit frustrating for me when I'm trying to get into the Arena or start a battle when half of the time the screen doesn't ever finish loading up or the connection times out forcing me to log out and log back in. Sometimes it accuses me of a double-login so I have to wait a good 10mins before I can get back in.

Each time I would think about how nice it would be to have a button to refresh the connection or have it try reconnect when it takes too long for the loading screen to finish it's stuff.
Taiki
 
Posts: 29
Joined: Sat Jul 26, 2008 4:33 am

Re: Suggestion: Refresh Button

Postby erestor » Wed Aug 06, 2008 10:54 pm

that sounds like a browser issue or cache issue. download the latest version of firefox. also try deleting 'temporary internet files' from 'tools' and all the cookies. that might help a bit. also weaken the firewall and anti-virus programs for the time that you are playing. of course i aint no IT guy but that ussually helps me
famous last words: ''trust me, nothing bad will happen...''
User avatar
erestor
 
Posts: 277
Joined: Thu Jun 12, 2008 6:30 pm
Location: mcallen texas...ten miles from mexico


Return to Alteil General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests