What port are the loading pages on

Everything that doesn't go anywhere else.

What port are the loading pages on

Postby Forsakensoul » Wed Sep 10, 2008 11:40 am

Ok, so when I am at certain schools to do work sometimes I can not get on due to our astaro fiirewalls. I can launch and see my iczer and the shop and a few other places but ANY place that requires the page to show loading..... this means it must require a different port to load and to go through.

So, which port and is it tdp/udp or both? ^_^
Last edited by Forsakensoul on Wed Sep 10, 2008 11:51 am, edited 1 time in total.
Forsakensoul
 
Posts: 164
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:02 pm

Re: What port are the loading pages on

Postby lupos » Wed Sep 10, 2008 11:49 am

Mind = blown. I.E. I have no idea. Though i Will endeavor to find out! Not something I deal with directly normally, as the developers in Japan handle the nitty gritty of the games networking, but hopefully they can provide an answer.
User avatar
lupos
Site Admin
 
Posts: 959
Joined: Mon May 19, 2008 4:31 pm
Location: NYC

Re: What port are the loading pages on

Postby Forsakensoul » Wed Sep 10, 2008 11:51 am

had to edit... silly me i put router... its our firewall. I have full access to the firewall and can update and open ports :P just have to know what needs to be done for it to work :D
Forsakensoul
 
Posts: 164
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:02 pm


Return to Alteil General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests