POST: "Game Freeze" issues here

ATTENTION! Here is where to post BUGS!

game freezeeeeeeee

Postby lolzfunny » Thu Dec 04, 2008 12:29 pm

battle id is : *** Welcome!! [BattleID:147669_11] ***

I was fighting against nightblaze and just when my first soul skill goes off and hit his lethal archer to 0hp it freezed.The lethal archer card never turned to its back after it died.It just show as 0/30.We both had 6lp and he gave up after that.
lolzfunny
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 26, 2008 4:14 am

Re: game freezeeeeeeee

Postby Romdeau » Fri Dec 05, 2008 1:27 pm

A thread should be created and stickied for the purpose of reporting disconnections.
User avatar
Romdeau
 
Posts: 7427
Joined: Sat Jul 26, 2008 11:14 am
Location: California, USA

POST: "Game Freeze" issues here

Postby lupos » Fri Dec 05, 2008 1:56 pm

Just like the topic says. Post em here with battle ID so we can more easily go through them.
User avatar
lupos
Site Admin
 
Posts: 959
Joined: Mon May 19, 2008 4:31 pm
Location: NYC

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby jasta85 » Mon Dec 08, 2008 1:56 am

battleID: 150826_11

Me Vrs *****, we had just brought out our first cards and bam, i get disconnected, i was on a 11 game winning streak and it was a treasure match so that's a bit annoying.
jasta85
 
Posts: 281
Joined: Sat Aug 09, 2008 11:41 pm

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby DWildstar » Mon Dec 08, 2008 2:08 am

Please when posting game freezes just give us battle ID #, don't want people to get paranoid about facing certain users if they're not at fault for anything.
User avatar
DWildstar
 
Posts: 1319
Joined: Thu Jun 12, 2008 3:15 pm
Location: NYC

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby jasta85 » Mon Dec 08, 2008 3:29 pm

sorry, i was just listing the players so you could confirm it was the correct game
jasta85
 
Posts: 281
Joined: Sat Aug 09, 2008 11:41 pm

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Peralisc2 » Tue Dec 09, 2008 11:16 am

jasta85 wrote:sorry, i was just listing the players so you could confirm it was the correct game

they still need only battle ID; its the same as any other identification code ...
ImageImage
Alteil is pretty much well balanced. Sometimes you loose and sometimes the enemy wins.
Peralisc2
 
Posts: 7031
Joined: Mon Sep 08, 2008 10:38 pm
Location: planet of the self-proclaimed evolving apes

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby podpeople » Fri Dec 12, 2008 6:17 pm

please help me.
My game just froze seconds before I won.
Right now I am stuck [BattleID:154681_14]
podpeople
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 14, 2008 6:36 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Logress » Fri Dec 12, 2008 7:11 pm

Hold on, I'll look into it.
"Scissors are overpowered. Rock is fine." -Paper
Logress
 
Posts: 6317
Joined: Tue May 20, 2008 9:36 am

Re: POST: "Game Freeze" issues here

Postby Logress » Sat Dec 13, 2008 3:44 pm

It looks like the computer credited you with a win, anyway. Congrats. It must have been the other guy's connection failing. Although, I did notice that you seem to have an above average number of disconnected battles. You might want to update your browser (warning do not update to the beta version of anything...) or uninstall and re-install your flash.
"Scissors are overpowered. Rock is fine." -Paper
Logress
 
Posts: 6317
Joined: Tue May 20, 2008 9:36 am

Next

Return to Fellana's Laboratory

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest